Piepschuim

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van piepschuimletters, vormen en logo's. Piepschuimletters en vormen zijn licht van gewicht en verkrijgbaar in bijna alle groottes en diktes. Het word gebruikt voor diverse dingen zoals: hobbydoeleinden, standbouw, reclame, verpakking of voor het decoreren van uw etalage. Wij hebben een groot assortiment lettertypes en vormen, maar kunt u het niet vinden neem dan gerust contact met ons op!

De piepschuimletters worden computergestuurd uitgesneden in 2D en in wit onbehandeld geleverd. Er kan niet voorkomen worden dat uit letters en vormen met een 'gat' erin (zoals de R, O, P etc.) een zaagsnede bevatten. Dit is een heel dun naadje, waar de warme gloeidraad tweemaal langsgekomen is om het 'gat' eruit te snijden.

Decoratiemogelijkheden voor de letters zijn eindeloos: schilder ze in iedere gewenste kleur, beplak ze met behang, stof of bijvoorbeeld glitters. Het is ook mogelijk om ze gekleurd of beplakt te bestellen, maar nog niet in de webshop. Mocht u daar naar op zoek zijn neem dan contact met ons op voor de eindeloze mogelijkheden.

Bestel uw eigen tekst, naam en/of vorm en geef uw kamer een eigen uitstraling.