Wij zijn wij

Creatief Kasteel, leverancier van diverse op maat gemaakte producten.
 
Piepschuim letters:  Wij kunnen alle soorten lettertypen voor u maken zoals bijvoorbeeld  Cooper, Arial, Comic etc. Daarnaast kunnen wij alle  vormen en logo's gemaakt van piepschuim ook wel eps of tempex genoemd).Leuk voor o.a. de kinderkamer.
Zet het op je shirt: Voor al uw textiel bedrukkingen. Alles is per stuk te bestellen en kunnen wij voorzien van een persoonlijke opdruk. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:T-shirts, polo's, longsleeves, bloezen, rompertjes, truien, tafelkleden, gordijnen, petjes, tassen, paraplu's etc.
Grafisch ontwerp: Op zoek naar een geboortekaartje, logo, huisstijl, flyer, kaart of een andere grafische creatie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij gespecialiseerd in grafisch ontwerp Interesse hierin? Mail of bel ons dan gerust geheel vrijblijvend voor meer uitleg of een prijsopgave

De meeste producten kunt u bestellen in onze webwinkel maar mocht u iets in gedachten hebben wat u niet in onze winkel kunt vinden aarzel dan niet om contact met ons op te nemen want in principe is alles mogelijk. In onze webwinkel kunt u ook terecht voor diverse creatieve cadeautjes. Hou dit goed ik de gaten want wij proberen ons assortiment regelmatig uit te breiden met nieuwe originele producten.

Met vriendelijke groet,

Miranda en Saskia