juffers

PIEPSCHUIM Creatief Kasteel is een groothandel in piepschuimletters en vormen. Wij snijden etalage, standbouw en decoratie materiaal uit EPS, in de volksmond piepschuim genoemd.
EPS is het perfecte etalage  materiaal. Licht van gewicht ongevoelig voor vocht en te snijden in  bijna alle vormen en vele maten. Het is makkelijk te bewerken met  verf op waterbasis maar het wordt vaak ook onbewerkt gebruikt.Alle  vormen worden standaard in het wit geleverd. Door het gebruik van  een contour snijmachine zijn ook kleine aantallen tegen een  betaalbare prijs te produceren.
Standaard hebben wij een groot aantal vormen in 2D beschikbaar  maar u kunt ook zelf u eigen tekening in EPS formaat aanleveren. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die  duurzaamheid garanderen.
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, voor vragen of een passende offerte kunt u altijd contact met ons op nemen.
Piepschuimletters / figuren verkopen in uw winkel... dat kan. OOK VOOR DROPSHIPPING!!!!
Wij werken met diverse verkooppunten. Stuur ons een mailtje  en wij sturen u de voorwaarden per mail toe.

 

BEDRIJFSKLEDING Ook voor bedrijfskleding bent u bij ons aan het goede adres. Bij het bedrukken van bedrijfskleding door middel van Flextransfer, worden teksten of logo's uit een folie gesneden en door middel van een  hittepers op de kleding overgebracht. Bij flextransfers worden geen film en voorbereidingskosten berekend. Er wordt alleen eventueel een  éénmalige vergoeding berekend voor de digitalisering van de teksten of logo. Deze procedure is de manier voor het bedrukken van bedrijfskleding bij kleine oplagen en zelfs al vanaf 1 stuk!
Wij kunnen bijna alle kleding merken voor u bestellen maar als u zelf voor kleding wilt zorgen behoort dit ook zeker tot de mogeelijkheden.

 

GRAFISCH ONTWERP Wij ontwerpen graag voor u uw huisstijl, visitekaartje,briefpapier, uitnodiging, reclamebord, vlag, bedrijfskleding, trouwkaart, geboortekaartje etc…..Stuur ons een mailtje met uw wensen en wij gaan graag samen met u aan de slag om er iets speciaals van te maken!

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen of even verder kijken op www.schuimletters.nl