Levertijd en verzendkosten

Contactgegevens

Creatief Kasteel, Vestigings- & bezoekadres: (bezoek op afspraak) Nijverheidsweg 18C, 3481 MB, Harmelen Telefoonnummer: 06 246 255 37

Bezoek alleen op afspraak: Van maandag t/m vrijdag, E-mailadres: info@creatiefkasteel.nl

Algemene Voorwaarden

Wat zijn uw rechten en plichten? Alles wat u wilt weten over uw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt kunt u vinden onder “Gebruiksvoorwaarden” of Klik hier

Klachten of vragen

Heeft u een klacht of vraag dan kunt het volgende doen om ons op de hoogte te stellen:
1. Stuur uw klacht of vraag per e-mail info@creatiefkasteel.nl. Per e-mail ontvangt u van ons z.s.m. een antwoord op uw mail.

2. U kunt ook bellen naar onderstaand telefoonnummer: Tel: 0348-448766 Bereikbaar: van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

3. U kunt ook een brief schrijven naar: Creatief Kasteel, Nijverheidsweg 18C, 3481 MB Harmelen

Uw brief wordt binnen een week beantwoord.

 

Pakketzending:

Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een vast bedrag.

Uw bestelling wordt verzonden via DHL.

Kosten, verzend- en handelingskosten, zijn: Nederland: € 7,25 – Europa: v.a. € 13,95 – Wereld: v.a. € 26,95

Maximale pakketafmeting: 0.0 / 31,5 kg – 120 cm, breedte 60 cm, hoogte 60 cm

Brievenbuszending:

Nederland: ca. € 4,50 – Europa: min. € 1,75 tot max. € 10,35, – Wereld: min. € 1,90 tot max. € 16,15

 

Deze levertijden gelden als indicatie van het gewoonlijke leverschema. Echter door overmacht, het tijdelijk uitverkocht zijn van een product of toeleveringsproblemen kunnen vertragingen optreden. Dan brengen we u hier apart over op de hoogte. Tot het moment van verzending van het product aan u heeft u uiteraard het recht vertraagde bestellingen kosteloos te annuleren mits het product inmiddels nog niet op maat gemaakt is.

Verzendmethode:

Uw bestellingen worden verzonden via DHL of Post.nl. Na binnenkomst betalingen wordt de bestelling naar u verzonden.

Wij streven er naar uw bestelling, na ontvangst betaling, zo spoedig mogelijk bij u thuis te bezorgen.

Aangezien alle producten bij ons handmatig uitgevoerd worden kan het soms iets langer duren dan u van ons gewend bent. Ons streven is:

Piepschuim letters en vormen in wit ca. 3 werkdagen.

Piepschuim letters en vormen in kleur minimaal 5 werkdagen.

Bedrukte kleding en tassen minimaal 5 werkdagen.

 

Geldigheid prijzen, aanbiedingen

Alle prijzen en aanbiedingen zijn geldig tot publicatie van een nieuwe prijs of tot het moment van verwijdering van de aanbieding van de website, tenzij voor een bepaalde prijs of actie een geldigheidsperiode is afgegeven. Uiteraard blijft de prijs die vermeld werd op het moment van bestellen geldig voor reeds geplaatste bestellingen. Voor alle prijzen en aanbiedingen gelden dat deze geldig zijn zolang de voorraad strekt. Als voor een combinatie van producten een bepaalde prijs wordt aangegeven dan kan de klant niet een onderdeel uit het samengestelde pakket apart bestellen tegen de vermeldde deelprijs of voor een proportioneel deel van de aangegeven totaal prijs.

Garantie:

Er wordt veel zorg aan de verpakking besteed zodat de producten onbeschadigd bij u geleverd worden. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er een beschadiging is opgetreden zal Creatief Kasteel u kosteloos het beschadigde product opnieuw sturen.

Daarnaast wijzen wij u erop, bij het in gebruik nemen en bevestigen van het product de gebruiksinstructies in de betreffende handleiding in acht te nemen. Om een beroep te doen op deze garantie regeling, dient u de volgende stappen te doorlopen: 1. Stuur uw verzoek per e-mail of bel naar onderstaand telefoonnummer: E-mailadres: info@creatiefkasteel.nl

Telefoonnummer: 0348-448766 Bereikbaar: vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur 2. Vermeld uw ordernummer/ orderID. 3. Per e-mail ontvangt u van ons z.s.m. antwoord op uw vraag. De bovenvermelde garantieregelingen laten uw overige rechten op grond van de wet uiteraard ongemoeid. Procedure en voorwaarden inroepen herroepingrecht:

Zoals aangegeven in de algemene voorwaarden, heeft u het recht uw bestelling te herroepen tot 14 dagen na de dag van ontvangst van onze producten. Hieronder wordt uitgewerkt hoe het herroepingproces verloopt en welke randvoorwaarden hiervoor gelden. Om van uw herroepingrecht gebruik te maken, dient u de volgende stappen te doorlopen: 1. Stuur een e-mail naar info@creatiefkasteel.nl met uw retouraanvraag. 2. Vermeld uw ordernummer/ orderID in uw e-mail, anders kunnen wij uw retouraanvraag niet in behandeling nemen. 3. U ontvangt daarna van ons een retourformulier, die u ingevuld bij de retourzending in de doos sluit. Naast het retourformulier voegt u ook een kopie van de achterzijde van de pakbon bij de retourzending toe. Hier staat uw ordernummer en bestelling op vermeld. Het risico van verlies of beschadiging tijdens de retourzending ligt bij u. Verder dient u de retour te zenden producten voldoende beschermd in te pakken om beschadigingen tijdens de retourzending te voorkomen (gebruik stevige kartonnen dozen, zorg als nodig voor verend vulmateriaal zoals piepschuim, bolletjes plastic, etc.).

De retour gezonden producten dienen onbeschadigd, schoon en zonder gebruikssporen op de oorspronkelijke wijze verpakt in onbeschadigde verpakking. Indien retour gezonden producten niet voldoen aan deze eisen, dan kan Creatief Kasteel hetzij een redelijke vergoeding in mindering brengen op het terug te betalen bedrag voor het weer verkoop geschikt maken van het retour gezonden product (herverpakken, aanvullen met ontbrekende onderdelen) of als weer verkoop geschikt maken niet redelijkerwijs meer mogelijk is, de herroeping weigeren. Indien u de bovenstaande instructies heeft opgevolgd, dan zullen wij zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen na de correcte ontvangst van de teruggezonden goederen de betreffende door u betaalde bedragen aan u terugstorten. Hiervoor dient u bij de retourzending uw bank- of girorekeningnummer en de naam van de rekeninghouder te vermelden. Wij vergoeden alle voor het geretourneerde product betaalde vergoedingen. Enkel de kosten van de retourzending zelf zijn voor uw eigen rekening. Klachtenprocedure: Indien u een klacht heeft over onze producten of diensten dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt als volgt uw klacht aan ons kenbaar maken: stuur een e-mail met de volledige uiteenzetting van uw klacht naar info@creatiefkasteel.nl, vermeld hierin uw ordernummer/ orderID. Wij streven er naar binnen 48 uur een eerste reactie op iedere klacht te geven. Indien een significant langere periode nodig is om een inhoudelijke reactie te geven dan geven wij dit zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw klacht aan.