Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Al onze producten zijn op maat gemaakt. Bij een op maat gemaakt product, gaat het om een product die uniek is. Deze is geproduceerd op basis van de individuele wensen van de consument.

Normaal hebben klanten volgens de wet het recht om een product binnen 14 dagen te retourneren. Maar als het om op maat gemaakte producten gaat, kunnen wij als webwinkelier ervoor kiezen om deze van het herroepingsrecht uit te sluiten. Vandaar dat de special voor u op maat bestelde letters/vormen of gedecoreerde letters/vormen niet retour genomen kunnen worden.

Indien levering van een bestelling met gebleken gebreken of verkeerd geleverde goederen, zal Creatief Kasteel zodanige inspanningen verrichtingen als de redelijkheid en billijkheid met zich brengen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Neem da contact met ons op per mail. Ten laatste bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen kan de zichttermijn niet worden uitgesloten. De kosten van retourzending van vervangende artikelen zijn voor rekening van Creatief Kasteel. 

De koper is verplicht de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en daarbij gebleken gebreken of verkeerd geleverde goederen onmiddellijk schriftelijk te melden via info@creatiefkasteel.nl.

Uw retour zal na aanmelding én na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden. Het bedrag van de retouren zal indien de overeenkomst ontbonden wordt, door ons worden beoordeeld en gecrediteerd.