Wilt u meer weten over piepschuim logo’s, letters en vormen. Vraag hier u offerte aan:

Creatief Kasteel maakt piepschuim logo’s, letters en vormen. Met onze snijcontourmachine maken we decoratie uit het materiaal EPS (piepschuim) voor met name etalages, standbouw en interieurbouw, huwelijken, jubilea, fotoshoots, festivals, beurzen, TV Producties, evenementen, congressen, etc.
EPS is het perfecte etalage materiaal. Licht van gewicht ongevoelig voor vocht en te snijden in vele vormen en vele maten. Het is makkelijk te bewerken met verf op waterbasis maar het wordt vaak ook onbewerkt gebruikt. Alle vormen worden standaard in het wit geleverd en zijn tegen meerprijs in kleur leverbaar. Door het gebruik van een CNC contour snijmachine zijn ook kleine aantallen tegen een betaalbare prijs te produceren.
Standaard hebben wij een groot aantal vormen in 2D beschikbaar maar u kunt ook uw eigen logo, tekening of vorm in vector (EPS/PDF of ai-formaat) uploaden via het offerteformulier. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, voor vragen of een passende offerte kunt u contact met ons op nemen via het offerteformulier of per mail: info@creatiefkasteel.nl.

Offerte aanvragen

Categorie:

Beschrijving

Creatief Kasteel maakt piepschuim logo’s, letters en vormen. Letters voor festivals etalages, standbouw en interieurbouw, huwelijken, foto’s.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wilt u meer weten over piepschuim logo’s, letters en vormen. Vraag hier u offerte aan:” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *